Plan je bezoek

Reguliere openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00 – 17.00 uur

Gevestigd in Kasteel Doorwerth

Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth

Het jachtmuseum is gevestigd in kasteel Doorwerth. De entreekaart voor het kasteel is ook je ticket voor het Nederlands Jachtmuseum. De collectie is namelijk samen met andere collecties tentoongesteld in verschillende ruimten van het kasteel.

Volwassenen € 13,50
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

CJP-kaarthouders krijgen 25% korting over de reguliere entreeprijs.

Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen, Museumkaarthouders en ICOM-kaarthouders gratis toegang op vertoon van pas tijdens reguliere openingstijden.

Reserveer hier je kaartjes

Dinsdag t/m zondag 11.00 – 17.00 uur.

Feestdagen
Geopend op 2e kerstdag, Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, Bevrijdingsdag.
Gesloten op Koningsdag, 1e kerstdag & nieuwjaarsdag.

Eigen vervoer
Het Nederlands Jachtmuseum is met navigatiesystemen eenvoudig te vinden. Als je vanaf de A50 over de Rijksweg richting Doorwerth rijdt, ga je bij het stoplicht 2x rechts en rijd je de parallelweg van de Rijksweg op. Dit is de Schaapsdrift. Je volgt deze naar de Fonteinallee. Bij het kasteel is parkeren gratis.

Openbaar vervoer
Vanaf station Arnhem neem je de bus naar Doorwerth. Vanaf de bushalte Winkelcentrum de Weerd of bushalte Heveadorp Veerweg is het ongeveer een kwartier lopen. Meer informatie: www.9292.nl.

Het Nederlands Jachtmuseum is gevestigd in een oud kasteel met veel trappen. Voor mensen die slecht ter been zijn, kan dat dus lastig zijn. Zie meer informatie over toegankelijkheid op de site van het kasteel.

Tickets kunnen worden omgeboekt naar een andere datum of starttijd via doorwerth@glk.nl. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Het Nederlands Jachtmuseum is gevestigd in Kasteel Doorwerth en is te bezoeken met een geldig entreebewijs van het kasteel. Koop via onderstaande knop je tickets. Vrienden van het museum krijgen altijd gratis toegang.

Het Nederlands Jachtmuseum is gehuisvest in Kasteel Doorwerth. De tentoonstellingen en publieksactiviteiten zijn onderdeel van de totale presentatie in het kasteel.